[PERLUKAN PERCUTIAN YANG MENARIK UNTUK MENGHILANGKAN STRESS?]


Jangan risau!!! Kami menawarkan pakej percutian ke New Zealand,
salah satu negara yang tercantik di dunia! Pemandangan yang dipenuhi kecantikan dan kehijauan serta udara yang paling bersih di dunia pasti akan membuat anda terpukau dan merasakan ketenangan dan kedamaian yang luar biasa. 


Anda tidak perlu ragu-ragu kerana Ad-Deeni Travel merupakan agensi pelancongan yang diiktiraf dan menawarkan percutian yang mesra muslim dan juga sesuai bagi percutian keluarga. Ad-Deeni Travel sedia membantu anda! 


Kini anda boleh menikmati percutian New Zealand dengan harga yang berpatutan disertakan dengan pelbagai kelengkapan dan kemudahan agar anda dapat merasai percutian yang indah dan lancar. Ad Deeni telah menawarkan beberapa pilihan pakej perlancongan ke New Zealand iaitu :

      NZN601/602 Pakej ke Utara New Zealand selama 6 Hari 5 Malam.

      NZS701/702 Pakej ke Selatan New Zealand selama 7 Hari 8 Malam.
     NZNS901/902 Pakej ke Utara & Selatan New Zealand selama 9 Hari 8 Malam.


Di New Zealand, anda boleh melihat keindahan pelabuhan Auckland yang dapat membantu anda melupakan tekanan di tempat kerja. Selain itu, keunikan persembahan budaya daripada kaum Maori di Rotorua, Utara New Zealand akan menjadi suatu kenangan yang manis dalam hidup anda sebagai seorang pengembara.


Di selatan New Zealand pula, luangkan masa anda untuk meneroka bandar moden Christchurch; tetapi masih lagi mengekalkan keaslian warisannya. Selesai dengan pengembaraan dalam bandar, anda akan dikejutkan dengan keindahan luar biasa kawasan pergunungan dan tasik yang menakjubkan terletak di rantau Wanaka.


Dipilih sebagai keajaiban kelapan dunia oleh Rudyard Kipling, Milford Sound yang terletak di sekitar Te Anau pastinya menjadi tarikan utama dan pelayaran bot adalah cara terbaik menikmati percutian anda. Puas bersiar?Jom membeli-belah berlatarbelakangkan pemandangan pergunungan yang menghijau dan tasik kebiruan yang mendamaikan di Queenstown.


Dilema untuk memilih percutian di antara Utara New Zealand dan Selatan New Zealand? Apa kata pilih percutian ke Utara dan Selatan New Zealand untuk melakar memori yang indah di samping mengagumi ciptaan Allah bersama yang tersayang?!


Anda boleh memilih untuk bercuti secara individu ataupun secara berkumpulan. Kami jamin anda akan mendapat kepuasan yang maksima dengan memilih perkhidmatan Ad-Deeni Travel! ðŸ¥°

Jangan lepaskan peluang untuk menikmati percutian yang menarik dan selamat bersama Ad-Deeni Travel!

HUBUNGI SEGERA: 

www.wasap.my/+60192175153/newzealand 
www.wasap.my/+60192175153/newzealand
www.wasap.my/+60192175153/newzealand

Ad Deeni Travel Sdn Bhd

12A & B, Lorong Elmina 3
Sungai Buloh Country Resort, 47000 Sungai Buloh, Selangor

+60113-574 2769

Mon to Fri 9am to 6 pm

travel@addeeni.com

Send us your query anytime!